fabrica de pavaje

PAVEROM CONSTRUCT Magureni - Prahova
Tel./Fax:0244 384 858
Mobil: 0722 11 00 55

montaj borduri

se pot monta cu fata finisata ramasa libera spre exterior , fara rost , la aceeasi cota de inaltime cu cea a pavajului astfel ca apele acumulate pe pavaj sa poate trece peste borduri spre zonele verzi .

montaj-pavaje

se mai pot monta cu fata finisata ramasa libera spre interior , mai sus decat pavajul , cu rost de scurgere a apelor acumulate pe pavaj .

in cazul platformelor betonate , bordura se poate monta langa betonul existent in fundatie proprie , sau pe betonul existent cu mortar umed .

la intrarile in curti , se monteaza bordura de sprijin , mare , prevazuta cu tesitura pentru inlesnirea amontaj-pavajeccesului auto si pietonal .

daca nivelul nu permite , se taie betonul existent cu utilaje mecanice cu disc diamantat , si se ingroapa bordura la cota dorita. tot in aceasta etapa se monteaza si rigola de scurgere , acolo unde este cazul . in cele mai multe situatii , aceasta are si rol de bordura de sprijin.

dupa ce chenarul asfel rezultat este finalizat si fundatia bordurii este intarita , se poate trece la urmatoarea etapa , pregatitul terasamentului.